Outlet 2018 Dam och Herrkläder online

Hem >  Frakt & Returer

Frakt & Returer

Leveransdatum och order vivillhaannakarin.se kan inte garantera att upp till två arbetsdagar att bearbeta före leverans, beroende på leveransservice och stödperiod. Sändningsavgiften för varje adress.

Fordonsinformation

Beställningar levereras via UPS, såvida inte begärt av leveransorten, USPS.

Fakturering och kreditkortsinformation

För att säkerställa snabb leverans, vänligen precis som det skrivs in på ditt kreditkort faktureringsadress och telefonnummer. Gå fel med din uttalande rätt adress och telefonnummer, när du läser kan leda till att filen till förseningar i din beställning. vivillhaannakarin.se inte ansvariga för falsk information leveransförseningar.

Ditt kreditkort kommer endast att debiteras för beställningen skickas. För behöver 5-10 arbetsdagar att placera en tillfälligt godkännande för kortet.

Avbokning och ändring politik

Vårt mål är att få din beställning så fort som möjligt. På grund av detta kan för att inte återkallas eller ändras när de är belägna. Om du har frågor att ställa om regressioner, vänligen kontakta oss på

Return

I vivillhaannakarin.se inköpta varorna inom 60 dagar från inköpsdatum till dagen för återbetalning om de skickas tillbaka till följande villkor:

Varorna ska returneras inom 60 dagar efter köpet i ursprungligt skick. 60 dagar efter mottagandet av avkastningen kommer inte att accepteras. Ursprungligt skick definieras som:

Alla taggar är fortfarande i produkten.

Materialet ska vara oanvända, otvättade och har inte förändrats.

Varorna måste vara i sin originalförpackning.

Återvända, packlistan bör innehålla.

Ger anledning till returen.

Återbetalning kommer att utfärdas i form av den ursprungliga betalningen endast varor och skatter. Få presentartiklar kommer att återbetalas till köparen.

Back
Beställ dina kläder online hos Your Look ...for less!

Mindre du hitta! Prisvärt mode online shopping mer än 50 år för män och kvinnor! Vi erbjuder trendiga kläder, där kvalitet och pris match. Vårt huvudsakliga mål är att förse våra kunder, särskilt damer, en låg ordning moderiktiga kläder, och i förmågan att erbjuda samma pris för alla storlekar. Förutom dammode kläder på nätet, hittar du i din sökning Färre! Inklusive underkläder. I vår webbutik kläder på nätet - billigt och enkelt: ett brett utbud av hög variabilitet oss om vi börjar alltid från vår grundläggande princip!

Kläder på nätet kan anpassas - vi vill arbeta med utmärkt service i kö för att köpa kläder! Vi anser att det bör utformas så enkelt som mandlar, här hittar du på nätet de senaste och hetaste mode.